goldfix Aptallar için

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine çağdaş ve sofistike bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Grafik Tasavvur: Antrasit gri, minimalist ve çağdaş bir bedii sağlar ve diğer renklerle kandırıcı bir muvazene oluşturur. Bu sebeple web düşüncemda çok kesif yeğleme edilmektedir.

Kıpkızıl antrasit rengi, kilitsiz küreksiz antrasit rengine kıyasla bayağı koyu bir renktir. Dominant bir renk olamsının yönı dizi öteki başat renklerle de olabildiğince yararlı bir şekilde kombinlenir.

Bu renkler, mecra odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olur.

Ocaklık tasarımında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir güzel duyu ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve ışıklandırma detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanımı mutfakta münezzeh ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Fil çekici rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yaratmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına doğru antrasit renk tonları bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi etkili amma aynı zamanda dingin ve içi geniş bir ocaklık antrasit gri boya dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar tesis etmek kucakin kullanabileceğiniz temelı renkleri aptalfedelim:

Odanın henüz kolayca aydınlanmasını katkısızlar. Elan aydınlık bir dünya oluşmasını katkısızladığı bağırsakin odadaki öbür süsleyici ürünlerin daha kabartılı olmasını katkısızlar.

Sakin, erinçli ve dinlendiren iç mekanları peyda etmek midein antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları tabii ve organik bir çevre oluşturacağından, antrasitle birlikte kolay kullanılabilir.

Yanıt 6 Antrasit rengi, doğal antrasit gri dekorasyon renklerle birleştirildiğinde sade ve har bir muhit yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları tabii renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir ahenk yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, tabii malzemelerle tasarlanmış çağcıl bir iç mekan hissi yaratır.

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Refineries were kaş up to process this gold and were typically located close to the BoE. In 1750 the BoE grup up the London Good Delivery List for gold, which formally recognized those refineries that produced gold bars to the required standard.

Farklı kapsam ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda ferlü bir hüküm yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page